Villa Aronson
Vilă cu parfum interbelic

Vilă cu parfum interbelic renovată complet in 2017, amplasată în mijlocul stațiunii Băile Tușnad, oferă 7 camere duble, mansardă de aprox. 100 mp multifuncțională atât pentru petreceri, loc de joacă, cât și pentru sală de conferință, gradină de 3000 mp. S-a păstrat arhitectura inițială, dar vila a fost dotată cu echipamente și materiale noi, fie ca este vorba de mobilier, saltea, lenjerii sau prosoape, pentru a răspunde celor mai exigente cerințe.

Totul este nou și de calitate, menit sa ofere răsfățul căutat de noi toți: baie cu spuma, un somn adânc si reconfortant sau cafeaua de dimineața servită pe terasa înconjurată de brazi seculari.

Istoric
Villa Aronson

Villa Aronson a fost construită în perioada interbelică de industriașul brașovean Aronson.

Aronson Villa

Aronson Villa

Inițial vila a servit drept reședință de vară, iar după naționalizare devine o unitate de cazare turistică de stat.

Aronson Villa

Aronson Villa

După schimbarea de regim vila este revendicată de descendenții fostului proprietar, după care fiind nelocuită mai bine de 20 de ani este vândută într-o stare avansată de degradare. Începând din 2014 începe o nouă viață, vila este renovată și pusă în circuitul turistic.

Aronson Villa

Aronson Villa

Amplasată în mijlocul brazilor seculari vila are capacitate de 7 camere, amenajate pentru a oferi experiența refugiului romantic confortabil. Verdele intens al brazilor pigmentat de culorile florilor de câmp împodobite de perlele de rouă, iar hamacul leneș este legănat de parfumul trandafirilor.

Aronson Villa

Aronson Villa

Top