Regulament de funcționare
Villa Aronson

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă asigurăm că vom intreprinde totul în scopul unui sejur minunat. Vă solicităm colaborarea ca prin respectarea următoarelor reguli să avem un spațiu funcțional și primitor.

Check-in: după ora 14:00 - înainte de ora 22:00

Check-out: înainte de ora 11:00

Tarife camere

Camerele 1, 2 - 329 lei pe noapte, 2 persoane
Camerele 3, 4, 5, 6 - 279 lei pe noapte, 2 persoane
Camera 7 - 249 lei pe noapte, 2 persoane
Pat suplimentar – 3 disponibile, 150 lei pe noapte
Taxă de stațiune: 2 lei pe persoană pe noapte

Pentru perioadele speciale, cum sunt Rusaliile, Tusványos, Crăciun, Revelion, și alte asemenea vă rugăm să ne contactați!

Turiștii pot folosi gratuit spațiile comune și facilitățile, mansarda, grădina, foișorul, grătarul, fără să-i deranjeze pe ceilalți turiști sau pe vecini.

Copiii de până la 5 ani beneficiază de gratuitate dacă nu se solicită pat suplimentar. Cazarea copiilor de peste 5 ani împreună cu părinții, sau patul suplimentar, se tarifează cu 150 lei/noapte.

Animalele de companie comune se acceptă cu o taxă de 190 lei pe sejur doar daca sunt educate, sociabile și îngrijite si dacă nu prezinta un risc pentru turiști și personal.

Daca aveti prieteni cazați la alte pensiuni, aceștia sunt bineveniti la petrecerea organizată la noi, cu condiția să fim anunțați în prealabil.
Mansarda este locul petrecerilor, canapeaua nu este menită să ofere somn reconfortant.

Fumatul

Fumatul tradițional și tigara electronică nu sunt permise în încinta vilei, conform legislației aplicabile în vigoare (legea 349/2002 modificată și completată prin legea 15/2016). Vila are amenajate spații pentru fumători în aer liber.
Vila Aronson dispune doar de camere pentru nefumători.

Wifi

Conexiunea internet wireless este disponibilă gratuit în camere și în toate spațiile publice ale proprietății, inclusiv holuri, terasă și foișor. Fiind o facilitate acordată gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantată viteza și constanța conexiunii în perioadele de maximă solicitare.

Micul dejun

Se servește dimineața, în intervalul 8:00-10:00 ora Europei de Est. Desigur, suntem flexibili, în anumite condiții putem avea alte aranjamente: mai devreme sau mai târziu în funcție de programul turistului.
Ne străduim să avem o masă colorată și gustoasă, cu preparate tradiționale și cu multe produse locale (lapte de casă, legume, ouă etc). De cele mai multe ori, masa este de tip bufet suedez, cu platou de brănzeturi, platou cu mezeluri, legume etc.

Pericole

Vă reamintim că primul spital este la 30 de km, prin urmare, atenție sporită la URS, nu ne apropiem, nu-l hrănim, nu facem poze cu el, iar seara ne asigurăm că nu am lăsat alimente în grădină și că am cuplat gardul electric.
Toate facilitățile, inclusiv locul de joacă, se folosesc pe propria răspundere. Părinții sunt rugați  să-și supravegheze copiii îndeaproape.

Comportament

Ne așteptăm la un comportament decent și civilizat, bazat de respect reciproc, folosim facilitățile conform destinatiei, nu lăsăm toate becurile aprinse, robinetul deschis etc. Căldura se menține cu ușa și geamul închise. Când aerisiți, vă rugăm să închideți căldura.

Anunțăm orice defecțiune, nu încercăm să reparăm singuri.

Consumăm alcool moderat și păstrăm relații amicale cu ceilalți turiști. După folosirea bucătăriei, a foișorului, a mansardei vă rugăm să strângeți lucrurile personale și să spălați paharele, vasele și tacâmurile folosite.

Lucrurile de bază precum ceaiurile, zaharul, sarea etc se găsesc și la noi, dar pentru confortul vacanței, le  reamintim turiștilor să-si pregăteasca cele necesare în funcție de nevoile individuale pentru că deseori acestea pot lipsi din locatie sau nu sunt adecvate. Mai mult, dacă sunteți alergici, diabetici, hipertensivi etc, asigurați-vă ca v-ați adus medicamentele specifice..Se aplică și în cazul materialelor consumabile, precum carbuni, solutie de spălat vase etc,  

Sunt interzise: prepararea alimentelor și consumul acestora în cameră; accesul în vilă cu consumatori electrici: reșouri, radiatoare, fierbatoare. Dupa folosirea obiectelor electrocasnice (fier de calcat, fierbător) din dotarea camerei NU UITAȚI să le scoateți din priză.

Vacanța nu trebuie stricată cu prepararea dulcețurilor, a zacuscăi, prăjitul peștelui etc. Prin urmare, descurajăm aceste activități.

Excursii

Avem o ofertă locală bogată, de la călărie, plimbări cu șenilata sau cu trenulețul turistic, paintball, safari și până la pescuit. Sunt organizate de parteneri independenți, în legătură cu care vă oferim cu drag informații suplimentare.

Top